La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Una cinquantena d’empreses Ben Fet! participen en una jornada de reflexió estratègica a l’IESE

L’acte ha analitzat aspectes com la transformació digital i les perspectives sobre el futur del treball

Barcelona, 9 de juliol de 2018. Més de 50 empreses Ben Fet! han participat en una jornada de reflexió estratègica que han organitzat conjuntament PIMEC i l’IESE. L’acte, que ha analitzat de manera transversal aspectes com la transformació digital i les perspectives sobre el futur del treball, ha reunit els representants de diferents empreses que tenen a Catalunya el seu punt de partida.

El president de la Comissió de Serveis de Ben Fet!, Sergi Macià, que ha obert la jornada, ha incidit en el la importància de treballar en estratègies per posar en valor la marca “Made in Catalonia” i convertir-la en un referent mundial. Aquesta ha estat la primera d’un cicle de conferències on Macià participarà per fer valer els productes catalans.

Per la seva banda, el president del Ben Fet!, Esteve Pintó, ha remarcat la raó de ser del projecte, que vol esdevenir un “referent de qualitat, visió, responsabilitat i compromís amb el territori” cada cop més potent.

Decàleg d’oportunitats

La sessió també ha donat peu a un networking, en el qual les empreses han elaborat un decàleg d’oportunitats de futur que recull idees i propostes per a millorar les futures actuacions de les pimes: decàleg d’oportunitats

Algunes de les empreses que han participat a la jornada: Cobertis, Fundació Althaia, Laforja Sistemas, Upb Genetic World, Pronovias, Alqvimia, Anfigraf, Catalana de Perforacions, Fourfactors, Printmakers, Martin Hidalgo Industrias, Cunovesa, Iguña Pharmaceutical Technologies, Persianas Collbaix, Fenix Transports, Artik Audiovisual, Caypi Catalunya, Numintec Comunicaciones, Top Ten Franquicias, E2S Creativa, Mullor, Sauleda Pastissers, Mutuacat i Grup Soler.