La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Priordei: el plaer de gaudir del Priorat a taula

L’empresa, amb el seu propi molí, guanya en autonomia i flexibilitat. El resultat, més qualitat i varietat dels seus olis.

A Priordei sempre han cregut que el control de la traçabilitat dels productes que fan és cabdal per tal de tenir una qualitat única. Sobre la base d’aquesta política i tot i que són petits, Priordei ja ha aconseguit tancar el cicle de la seva producció.

Així, des de fa uns mesos Priordei està d’enhorabona perquè ja té el seu propi molí. Això els permet tenir un control exhaustiu de cada gota d’oli d’oliva que surt del molí. A la vegada, els dota d’autonomia per tal de fer productes únics i exclusius tant per quantitat com per varietat. Aquest fet els ha permès guanyar flexibilitat en la producció i treballar a primera hora del matí i als vespres per tal que l’oliva mantingui tota la frescor fins a arribar al molí i reduir-ne al màxim l’oxidació.

Priordei, amb aquest nou actiu, continua treballant al costat dels seus clients i proveïdors per tal que la qualitat i varietat dels olis siguin úniques, i poder oferir als seus clients el millor producte gaudint del plaer de l’extra verge arbequí que elaboren a les seves finques del Priorat.

Per a més informació: http://www.priordei.com/cat/