La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Printmakers, una empresa amb valors

L’equip de Printmakers col·labora en diverses activitats de caràcter social. Volem destacar la seva participació durant el mes d’abril en dues accions.

El passat 14 i 15 d’abril estaven participant a l’Oxfam Trailwalker per una bona causa: caminar per un futur sense pobresa.

La manca d’accés a l’aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker s’aconsegueixen donatius amb els quals Oxfam Intermón acosta l’aigua a aquestes persones perquè puguin tenir una vida digna.

Hem de donar-los l’enhorabona ja que van ser el primer equip femení a arribar íntegre a la meta i el 23è a entrar, completant el recorregut de 100 quilòmetres en 16 hores i 49 min!

L’altra activitat rellevant va ser la seva col·laboració el passat 21 d’abril a la 12a Festa Infantil “Conviure és fàcil – un dia diferent” organitzada per l’Associació d’Amics del Castell de Montjuïc.

La missió de la festa és regalar alegria a més de 500 petits de diferents procedències i cultures amb un únic objectiu de conscienciació del paper de les Forces de Seguretat de l’Estat, Autonòmiques i Municipals. La jornada està pensada perquè nens que segueixen el seu tractament als Departaments d’Oncologia, a més dels infants en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, puguin passar un dia al costat dels seus pares i familiars fora de la rutina hospitalària en la qual es veuen immersos diàriament.

Podeu veure aquestes notícies a:
https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN2018/G273
https://www.facebook.com/printmakers.barcelona/posts/1798501943505573

Felicitats per la gran feina que feu!