La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Doble reconeixement internacional per a Mas Montseny

Mas Montseny segueix recollint reconeixements

La gran feina de Mas Montseny ha estat reconeguda amb dos guardons internacionals.

Padrí, l’oli d’oliva verge extra d’autor de Mas Montseny, és una selecció de les oliveres arbequines més centenàries del Camp de Tarragona. Un oli amb uns altíssims nivells de producte afruitat que ha sigut guardonat amb la medalla d’or a l’Olive Japan, el concurs més important d’olis de l’Àsia, amb més de 900 participants de tot el món.

Per altra banda, el Mas Montseny Premium ha rebut la medalla de plata a la London International Olive Oil Competition. Un nou reconeixement per a un dels millors olis del món segons la guia internacional Evooleum, i Premi a la millor Arbequina del 2018. El Premium és una selecció d’arbequina molt i molt verda amb què s’aconsegueixen plats més afruitats, sans i gustosos.

Moltes felicitats per aquests grans reconeixements a la feina que feu!

Els podeu trobar a www.masmontseny.com/botiga-online