La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Indústria 4.0 a l’Hispack 2018

Diuen que el packaging és el venedor silenciós de l’e-commerce. I, realment, és un dels sectors amb més volum de negoci del nostre país. Compta amb més de 18.000 treballadors, que mouen al voltant de 8.000 M €, sense tenir en compte els usuaris finals, fet que representa el 4% del PIB del país.

És per això que TAI Smart Factory, des del 2015 soci del Clúster Packaging donant suport i assessorament al sector en l’àmbit de la digitalització de les empreses en el camí cap a la indústria 4.0, serà present a la fira Hispack, a l’estand que es troba al pavelló 2 (B212), del 8 al 11 de maig a la Fira de Barcelona.

TAI Smart Factory vol ser la impulsora del canvi en la indústria del packaging. Introduir la filosofia de la indústria 4.0 al sector, amb l’automatització dels processos de producció que serviran per optimitzar els recursos, digitalitzar totes les fases del cicle de vida del producte i respondre a desafiaments com canvis de formats, tirades reduïdes o materials nous.

Inspirar nous models de negoci, processos, tecnologies i dissenys és un dels seus objectius.

Hispack 2018 és l’entorn perfecte per continuar connectant indústries.

Us avancem una de les innovacions que TAI Smart Factory presentarà a la fira: la realitat augmentada. L’ús d’aquesta tecnologia permet al seu software Q-Plant SF disposar d’una eina per al control de processos o la visualització dels processos de muntatge i desmuntatge.

Si en vols saber més, ves a veure’ls a la Fira Hispack.

Per a més informació fes clic aquí.