La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

18 empreses de Ben Fet! participaran en la Fira Alimentària

El projecte català comptarà amb un estand a la convenció alimentària per primera vegada en la seva història

Barcelona, 13 d’abril de 2018. Ben Fet! participarà per primera vegada a la Fira Alimentària de Barcelona 2108. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 16 al 19 d’abril, comptarà amb la presència de 18 empreses catalanes vinculades al projecte Ben Fet!.

Ben Fet! continua creient en el desenvolupament de les empreses del país i, per això, a través d’aquesta iniciativa, referma el seu compromís en la promoció internacional de la reputació de les empreses i productes de Catalunya. A més, la presència del projecte català a Alimentària és un excel·lent aparador per promoure la qualitat i els valors de l’empresa catalana i establir contactes amb noves entitats i empreses per continuar creixent.

Més enllà de promocionar el consum de productes catalans, la participació en la Fira Alimentària servirà perquè les empreses que hi assisteixin reforcin la seva col·laboració i generin sinèrgies positives, augmentant així el teixit empresarial a Catalunya. Les empreses que participaran en aquest esdeveniment sota el paraigua Ben Fet! són Agro Foods & Comerce, S.L. (Priordei), Agroindustrial Catalana (Coop La Granadella), Apats Food (Vega Raw), Business Rhaosody (Vermutissimo), Can Mabres Ramaders, Coc & Delicatessen, Conserves Vegetals Sun and Fruits, Artipà, Ecocanem, Embutidos Alven, Formatgeries Montbru, Fruits Secs Torra, Granja La Bassola, Celler Mas Garcia Muret, Mas Montseny Moli D’Oli, Mar-Tret, Salses Fruits, Urdet.

Ben Fet! és una marca que certifica l’origen i la traçabilitat dels productes i serveis catalans i en promociona el consum tant en l’àmbit nacional com internacional. Aquest projecte compta, des de la seva fundació l’any 2013, amb el suport i l’impuls de PIMEC, que ha estat clau per al desenvolupament i bon funcionalment.