La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Torrons i Mel Alemany dona suport a ‘Beehave’, l’exposició de la Fundació Joan Miró sobre l’univers de les abelles

Torrons i Mel Alemany dona suport a l’exposició ‘Beehave’, impulsada per la Fundació Joan Miró de Barcelona. La mostra, que es va inaugurar el passat 22 de març i que s’allargarà fins al 20 de maig, té com a leitmotiv l’univers de les abelles i la seva supervivència. El suport a aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Art, Cultura i Humanitat.

L’exposició ‘Beehave’ es fa ressò de l’interès d’alguns artistes contemporanis per les abelles de la mel i el seu paper cabdal en l’equilibri del medi ambient. ‘Beehave’ convida el visitant a connectar-se amb l’univers de les abelles.

Des del 15 de març, el projecte s’ha expandit més enllà del museu amb 10 intervencions d’artistes locals i internacionals a diferents punts de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de generar debat sobre la convivència entre les abelles de la mel i l’entorn urbà. Un d’aquests artistes, Luis Bisbe, utilitza la mel d’Alemany en la seva intervenció a l’hivernacle del Parc de la Ciutadella.

Mel Beehave
Un dels fruits de la col·laboració entre la Fundació Joan Miró i Alemany és la creació d’una mel d’edició limitada, sota la denominació Mel Beehave, que es presentarà a Alimentària 2018, Saló Internacional de l’Alimentació, aquest mes d’abril.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, ha comentat que ‘Beehave’ “és una exposició d’art contemporani que promou la cultura de les abelles de la mel, el dolç natural”. El projecte és fruit de “la col·laboració natural i del treball cooperatiu entre una fundació privada i una empresa familiar com la nostra, situada al territori del Montsec, que contribuirà a pol·linitzar l’opinió pública sobre un tema essencial com la supervivència de les abelles”.

Per la seva banda, el director de la Fundació Joan Miró, Marko Daniel, ha destacat que la filosofia d’Alemany, desenvolupada a partir de l’art, la cultura i la humanitat, “ha fet possible que part dels artistes de ‘Beehave’ facin les seves creacions amb mel i que el nostre projecte s’expandeixi a l’alimentació i a la gastronomia”.

Per a més informació fes clic aquí.