La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Tastos de primavera de la mà de Sirot

L’empresa Sirot inicia aquest mes les seves activitats relacionades amb la floració del cirerer, i ens proposa gaudir de la celebració del Sakura tot descobrint el maridatge del sushi amb el seu exclusiu vi de cirera.

Disposen d’un gran espai de tranquil·litat i naturalesa, al costat de la seva masia del segle XVII, a Torrelles de Llobregat, on es poden tastar entre 3 i 6 vins de cirera diferents, des dels més secs fins als més dolços, tots elaborats al seu celler de forma artesanal.

És una activitat ideal per a petits grups i famílies; els nens gaudeixen de la natura i dels animals de la masia, mentre els pares gaudeixen dels vins de cirera i de l’aperitiu.

No et perdis aquesta experiència única entre cirerers en flor!

Fes clic aquí per a més informació.