La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Evooleum Awards 2018 i Mas Montseny

Mas Montseny PREMIUM, el nou oli d’autor de Roger Catà, olivicultor i mestre moliner de Mas Montseny al Morell (Tarragona), ha entrat a la llista dels 100 millors olis del món Evooleum amb 90 punts sobre 100.

També ha guanyat el reconeixement a un dels tres millors afruitats i el premi a la millor Arbequina de la guia internacional de referència.

El nou Premium de Mas Montseny és una selecció 100% Arbequina 100% verda, amb una excel·lent sanitat vegetal i un procés d’extracció innovador. Ha aconseguit augmentar la intensitat gustativa de l’oli que, combinada amb una alta complexitat aromàtica i marcades sensacions de fulla verda i herba tallada, el converteixen en un ferm candidat a guanyar els concursos més prestigiosos i a conquerir els paladars més atrevits.

En definitiva, un gran verge extra amb el qual podràs gaudir de plats més gustosos, sans i afruitats aquest 2018.

Fes clic aquí per a més informació.