La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Printmakers i Asepeyo

Printmakers esdevé el proveïdor de referència en producció gràfica per a Asepeyo i així passa a ser el proveïdor de tota la producció gràfica de màrqueting per als centres assistencials i hospitalaris que aquesta mútua té arreu del territori espanyol. L’opció de Printmakers ha estat escollida en un concurs obert promogut per Asepeyo i es tracta de l’adjudicació més important de la seva història. A fi de respondre a aquest repte, l’empresa ha incrementat la plantilla i ha invertit en nova maquinària d’impressió digital.

Amb aquesta fita, Printmakers aconsegueix situar-se com un proveïdor de referència en el sector de la salut. La companyia, amb una dilatada experiència en les arts gràfiques des de 1952, compta en la seva cartera de clients amb diverses empreses i organitzacions del sector i d’altres àmbits, entre les quals cal esmentar: Desigual, Loto Catalunya, Àrea Metropolitana de Barcelona, Televisió de Catalunya, SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya), i els ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Pots consultar la notícia aquí.