La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Les primeres llaunes

Cervesa del Montseny llança al mercat les seves primeres llaunes de dues de les seves varietats protagonistes: la Montseny Lupulus i la Montseny IPA Aniversari. En el futur es valorarà el fet de produir en format llauna altres varietats; mentrestant, les dues varietats triades per fer el pas a la llauna són cerveses molt estimades pel públic.

La Montseny Lupulus, adaptació local de la Pale Ale Americana i de cos lleuger i gust amarg persistent, és una de les varietats clàssiques amb què va començar la companyia i una de les que té més vendes al territori.

La Montseny IPA Aniversari, la Indian Pale Ale de Cervesa del Montseny, d’alta fermentació, grau elevat i gust amarg, és una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial, i que cada cop té més seguidors.

La seva adaptació a l’envàs llauna és una aposta segura per poder difondre la cervesa artesana per tot Catalunya.

Trobaràs més informació aquí.