La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

TAI a l’Advanced Factories 2018

Al març tindrà lloc una de les primeres fites importants del 2018 al sector de les TIC: el congrés internacional Advanced Factories, on es podran veure les últimes tendències i models de gestió més importants i exitosos del món industrial. L’any 2017 la trobada va comptar amb 9.745 assistents de 25 països i més de 200 expositors participants.

Després del gran èxit de la primera edició, aquest any l’empresa TAI tornarà a ser-hi present com a expositora. L’empresa, que desenvolupa i implementa solucions per al control de plantes de producció, va detectar que els seus sistemes MES/MOM Q-PLANT SF, de manteniment Q-PLANT MM, de qualitat Q-PLANT QA i presència Q-PANT TA van ser els àmbits de la seva activitat que més interès van despertar.

L’objectiu de TAI en l’àmbit de les Smart Factories és el d’optimitzar la indústria i millorar la productivitat dels centres de producció. A més, s’estrenen com a assessors tecnològics acreditats per la Generalitat a través d’ACCIO. Aquest servei d’assessorament pretén ajudar a conèixer les opcions que més encaixen i ofereixen orientació per portar a terme els projectes de les empreses d’una manera més eficient, amb més valor afegit i més possibilitats d’èxit al mercat.

És una bona oportunitat per conèixer les necessitats del mercat i les solucions que ofereix la indústria 4.0.

Us esperem del 13 al 15 de març al CCIB de Barcelona.