La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

55a Fira de l’Oli de Qualitat Verge

Mas Montseny Premium, el nou oli d’oliva verge extra d’autor de Mas Montseny, ha rebut el primer premi com a Fruitat Verd Dolç a la Fira de l’Oli, la més important del sector oleícola a nivell català.

El nou Premium de Mas Montseny és una selecció d’arbequina molt verda amb què s’ha aconseguit augmentar la intensitat gustativa de l’oli que, combinada amb una alta complexitat aromàtica i marcades sensacions de fulla verda i herba tallada, el converteixen en un ferm candidat a conquerir els concursos més prestigiosos i els paladars més atrevits.

En definitiva, un gran verge extra amb el qual podrem gaudir de plats més gustosos, sans i afruitats aquest 2018.

El podeu trobar a www.masmontseny.com/producte/premium

Enhorabona a Mas Montseny per aquest premi i per la feina ben feta!