La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Ca Rosset, entrevistats a Catalunya Ràdio

El projecte familiar Ca Rosset ha estat protagonista d’una entrevista al programa “La Cuina” del Suplement de Catalunya Ràdio. El conductor d’aquest espai, Pep Nogué, ha parlat de pagesia i cuina amb Ester Gomis, la pagesa emprenedora al capdavant de Ca Rosset. L’empresa conrea avellaners i oliveres a Vilallonga del Camp, Tarragona.

Altres convidats al col·loqui han estat Manel Marcè, pagès i formatger de Siurana d’Empordà; Aleix de Can Garús, pagès de brots vegetals; Oriol Rizo, de la formatgeria La Xiquella, de la Vall d’en Bas, i Sara Gutiérrez, que tira endavant un projecte de 30 cabres a Éller, a la Cerdanya.

Pots escoltar l’entrevista fent clic aquí.
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/pagesia-i-cuina/audio/986887/