La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Participa a la 30ª edició dels Premis Pimes!

Aquest any tenim moltes coses a celebrar en la nova edició dels Premis Pimes 2017 i volem que ho facis amb nosaltres. Coincideixen tres fets en la història de PIMEC; una història que no deixa de ser la de tots nosaltres, empresaris i empresàries de micros, petites i mitjanes empreses de Catalunya. Aquest 2017 celebrem: • 30 anys dels Premis Pimes, un reconeixement institucional a l’esforç de les empreses en competitivitat, qualitat lingüística, valors d’empresa, col·laboració amb la formació professional o la diplomàcia empresarial catalana. • 20 anys de la fusió de les patronals catalanes PIMEC i SEFES, per crear la única i més representativa patronal de la micro, petita i mitjana empresa i persones autònomes de Catalunya. • 10 anys de la Fundació PIMEC, el cor de PIMEC i l’element estratègic de representativitat en àmbit de caire social. Unes fites que no haguéssim aconseguit sense fer pinya; Sense: TREBALL EN EQUIP · SOLIDARITAT · COMPROMÍS · COL·LECTIU · SUPERACIÓ · PARTICIPACIÓ · ASSOCIACIONISME · DEMOCRÀCIA · INTEGRACIÓ · CONVIVÈNCIA · REPRESENTACIÓ · PLURALITAT · INTERGENERACIONAL · TRANSFORMACIÓ · RECONEIXEMENT · CULTURA · EMPRESA Per tot això, aquest any, més que mai, et convidem a participar amb la representació institucional encapçalada pel President de la Generalitat, associacions, l’empresariat, i les persones autònomes, i sumar-te a la Nit Solidària empresarial. Sopar solidari i entrega Premis Pimes 2017 Dimarts, 6 de juny 2017 Palau Sant Jordi Junts fem pinya, Junts ho celebrem, Junts fem 30 anys! Junts el nostre cor continua bategant! http://www.premispimes.org/