La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Nous membres de Ben Fet!

Volem donar la benvinguda als nous membres de Ben Fet! que s’hi han incorporat el mes d’abril. A continuació us els presentem: Can Garriga: elaboració de productes artesanals, naturals i ecològics fets amb productes de temporada de les terres empordaneses. Més informació: www.cangarriga.cat Sirot: elaboren vi i vinagres de cirera. Més informació: www.sirot.cat Galetes Trias: Fabricació de galetes d’alta qualitat. Més informació: www.triasbiscuits.com Artipà: Obrador de pa artesanal fet com demana la tradició. Més informació: www.artipa.cat Conserves Ferrer: elaboració i comercialització de cremes vegetals, salses i altres productes alimentaris, amb receptes i mètodes tradicionals i productes de proximitat. Més informació: www.c-ferrer.com Forn Comtal: obrador d’empresa artesana que elabora productes de pastisseria típica i de qualitat, treballant amb matèries de primer nivell i de proximitat. Més informació: www.forncomtal.com Viuda Pifarré: elaboració de dolços des de 1911. Estan en constant evolució per unir tradició i tecnologia. Més informació: www.v-pifarre.com Bombons Cudié:  Ofereixen una àmplia gamma de bombons i elaboració de catànies, que és el secret millor guardat de la família. Més informació: www.bombonscudie.com Vermouth Cisa:  elaboració de licors i vermuts de màxima qualitat des de 1880. Més informació: www.vermouthcisa.com/ Gestoria Mas Solsona: despatx fundat el 1927 que es dedica a l’assessorament laboral, fiscal, comptable, financer, administració de finques, gestoria i assegurances. Més informació: www.gestoriamas.cat Clos de la Torre: elaboració d’un oli d’oliva únic, afruitat i equilibrat, fet exclusivament amb olives produïdes en la pròpia finca que conserven la màxima riquesa d’aromes i sabors. Més informació: www.closdelatorre.com. Salses Fruits: àmplia gamma de productes artesanals, verdura tallada i envasada, salses, cremes, sofregit, ceba, etc., en tots els formats i per a tots els plats. Més informació: www.fruitssp.com El nostre projecte continua creixent amb una important transformació econòmica i social sense precedent. Benvinguts a Ben Fet!