La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

BEN FET! Se’n va a Brussel·les

Durant la Setmana Catalana, Ben Fet! presentarà el seu projecte davant la comunitat catalana que resideix a Brussel·les. La Setmana Catalana s’organitza cada any al voltant de Sant Jordi, i inclou la organització d’esdeveniments culturals a la Delegació del Govern català. Algunes de les empreses que hi seran representades són: Torrons i Mel Alemany, Fruits Secs Torra, Can Bech, Casa Amella, Frime, Cafès Pont, Hort del Silenci, Maria Soler, Urdet, Montbrú, Opció Natural, Celler Garcia Muret, Rosset, Mitjans, Cooperativa Garriguella, Can Garriga, Fermí Bohigas, Mas Montseny, Oli de Migjorn, Sirot. La iniciativa suposa una gran oportunitat per a poder mostrar a la comunitat de Brussel·les l’excel·lència dels productes elaborats i produïts per les empreses Ben Fet! Et convidem a viatjar amb nosaltres per donar a conèixer la marca Ben Fet! i el teu producte o servei excel·lent. PROGRAMA 10:00 h Acreditacions – obertura de portes. 10.30 h Sessió inaugural. Benvinguda i presentació projecte Ben Fet!

  • Sr Amadeu Altafaj, Representant del Govern davant la Unió Europea.
  • Sr. Esteve Pintó, president de Ben Fet!
  • Sra. Anna Gummà, assessora d’empreses i responsable sectorial Agroalimentària de Ben Fet!

11:00-12.00 h – Sessió adreçada als professionals. Degustació  i networking. 12:30-15 h – Portes obertes. Degustació. 15:00-18:00 h – Fira de productes Empreses representades: : Artipà, Bombons Cudié, Cadí, Cafès Batalla, Can Bech, Can Garriga, Can Mabres, Casa Amella, Caviaroli, Cooperativa de Garriguella, Fermí Bohigas, Forn Comtal, Fruits Secs Torra, Frime, Galetes Trias, Celler Mas Garcia Muret, Hort del Silenci, Llet Nostra, Maria Soler, Mas Montseny, Mitjans, Montbrú, Oli de Migjorn, Opció Natural, Patates Palau, Puig Fitó, Rosset, Sirot, Supermercats Llobet, Torrons i Mel Alemany, Urdet, Vermouth Cisa.


Dia: 27 d’abril de 2017. Lloc: Espai Catalunya Europa. Generalitat de Catalunya. Delegació del Govern davant la UE 227, Rue de la Loi / Wetstraat 1040- Brussel·les


[contact-form-7 404 "Not Found"] Per a més informació: Anna Gummà. 626 784 504 | agumma@benfet.cat ó Anna Pons. 93 496 45 00 | annapons@pimec.org Organitza Ben Fet!        Generalitat de Catalunya   Col·labora PIMEC