La marca de les empreses catalanes compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Cat

Entrevista al president de Ben Fet! a Més Economia

El passat 21 de març, el diari digital Més Economia va entrevistar el nostre president, el Sr. Esteve Pintó. En aquesta entrevista, publicada sota el títol “Qualitat que ens beneficia a tots”, Pintó explica com el segell “Ben Fet! Qualitat d’aquí” identifica productes i serveis que tenen una repercussió social positiva a Catalunya. L’objectiu de Ben Fet! és fer campanyes de forma continuada per conscienciar el consumidor sobre la importància i la transcendència de la seva compra. Tal com afirma Pintó a l’entrevista, “és fonamental que el consumidor entengui que, quan compra, decideix el país que vol, i que la seva compra incideix de forma directa en l’economia del lloc on viu.” Podeu llegir l’entrevista completa fent clic aquí.