Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ens veiem aquest cap de setmana?

By 4 d'octubre de 2016No Comments

Aquest proper cap de setmana i fins dilluns 10 d’octubre, se celebra una nova edició de la Fira Àpat, La Fira Professional dels Aliments Catalans i, evidentment, la marca BenFet! hi serà present, no només per a promocionar les empreses del sector de l’alimentació que ja en formen part, sinó per posar de manifest la importància d’aquesta certificació en el marc d’una fira de productes catalans.

La cúpula de les Arenes serà, per segon any consecutiu, el gran aparador. Productors i elaboradors de productes catalans presentaran els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

El perfil dels expositors és de productors i elaboradors d’aliments i begudes del territori català, distribuïdors de productes alimentaris catalans, associacions i entitats de productors catalans.

El perfils dels visitants és de responsables i propietaris de botigues d’alimentació (xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries, etc), restaurants, hotels, bars, vinoteques, parades de mercat, distribuïdors, consumidors finals.

És una gran oportunitat. Ens trobem allà? 

Leave a Reply